Vjeronauk u dvorani Gospine crkve:

Prvopričesnici: utorak u 10 i u 16 sati

Krizmanici: četvrtak u 10, 15:45 i 16:30 sati

 

Ministranti: subota u 11 sati

Dječji zbor: subota u 11 sati

 

Repeticije u subotu u dvorani Gospine crkve:

10 sati – razredna nastava

11 sati – engleski jezik

13 sati – matematika

15 sati – hrvatski jezik

 

 

Ova godina u našoj šibenskoj biskupiji je posvećena Sv. Nikoli Taveliću – prvom hrv. kanoniziranom. Preporučujem svima da se molimo zagovoru Sv. Nikole.

 

Sutra, 10. veljače je Bl. Alojzije Stepinac – večernja misa u Gospinoj crkvi, gdje ćemo izložiti i Stepinčevu sliku. Nadamo se da će kardinal Stepinac uskoro biti proglašen svetim mučenikom za Isusa Krista.

 

U utorak je Gospa Lurdska – dan bolesnika – poslije večernje mise molit ćemo za sve naše bolesnike, da ih Bog, po zagovoru Gospe Lurdske, osnaži u njihovim bolima.

 

U petak je sveti Valentin – poslije večernje mise, molit ćemo za sve zaljubljene da im uspije njihova ljubav, a molit ćemo i za sve brakove da im Bog po zagovoru Sv. Valentina obnovi i osnaži bračnu ljubav.

 

Čitači – Sastanak i probe u subotu poslije mise u 18 sati

 

Najava: Biskupijski susret obitelji šibenske biskupije ove godine bit će u Kninu 28. ožujka. Ove godine naglasak će biti na djedovima i bakama i njihovoj važnosti u obitelji. Ovim putem vas molim da budete raspoloživi toga dana pomoći oko organizacije i da se pokažemo kao dobri domaćini. Očekujemo oko 600-700 gostiju iz naše šibenske biskupije.

Dijelite naš sadržaj... Bog Vas blagoslovio!