PONEDJELJAK, 25. rujna

Frama – ponedjeljak u 19,30 sati u dvorani u samostanu sv. Ante –Frama su mladi koji se druže, razgovaraju, mole i pjevaju. Potičemo naše mlade da se uključe u franjevačku mladež.

 

UTORAK, 24.rujna

Večernja misa za fratre naše Provincije ubijene tijekom i poslije II. Svjetskog rata, njih 44-oricu.

OFS – franjevački svjetovni red – utorak poslije večernje mise u Gospinoj crkvi.

 

SRIJEDA, 25. rujna

Hod i molitva za zaštitu života – da se zaustavi ubijanje nerođene djece. Sastat ćemo se ispred bolnice, zatim ćemo moleći krunicu ići prema Gospinoj crkvi. Tim hodom i molitvom dajemo do znanja svima da se zauzimamo za rođenje svakog začetog djeteta. Abortus nije spojiv s našom kršćanskom vjerom. Mi molimo Boga za prosvjetljenje onih koji čine, zagovaraju ili toleriraju abortus da uvide svoj grijeh i da se počnu zauzimati za život. Polazak od bolnice prema crkvi je u 18.30 sati.

 

ČETVRTAK, 26. rujna

Sastanak za roditelje prvopričesnika i krizmanika u 20 sati. Molim sve roditelje da su obvezni doći na ovaj sastanak, jer ove godine imamo izmjene nekih pravila vezanih za djecu.

 

SUBOTA, 28. rujna

Ministranti – subota u 10 sati u Gospinoj crkvi. Potičemo djecu i roditelje da ih dodatno potaknu da se uključe u ministrante. Ministranti su ukras i poslužitelji kod oltara. Draga djeco, uključite se u ministrante, jer ćete se, kad odrastete, uvijek s ponosom sjećati toga razdoblja života.

Probe za dječji zbor – subota u 11 sati u Gospinoj crkvi

 

Probe za veliki zbor: ponedjeljak i petak poslije večernje svete mise u Gospinoj crkvi. Svi koji imate dar pjevanja, molim vas da se uključite u naš crkveni zbor, jer na taj način doprinosimo svi ljepoti svete mise.

Slijedeća nedjelja je sveti Mihovil, zaštitnik naše šibenske biskupije. Sveta misa u Šibeniku, ispred katedrale, je u 10 sati. Tko može, bilo bi lijepo da se uključi.

Dijelite naš sadržaj... Bog Vas blagoslovio!