Župne obavijesti, 22 KGA (3. – 9. 9. 2023.)

Raspored svetih misa:  22 KGA (3. – 9. 9. 2023.)

Crkva Satnica Nakana
Sveti Ante 8 + ob. Zrnić i Radišić
Gospa VHKZ 9:30 Pro populo
Gospa VHKZ 19 + Marijo Šimić

 

Ponedjeljak, 4. rujna
7 Za zdravlje 19 + Anđa i Drago Bagarić
Utorak, 5. rujna
7 + Željka 19 + Mijo Kafadar
Srijeda, 6. rujna
7 + Niko i Anđa 19 + Josip Dragičević
Četvrtak, 7. rujna
7 + Ante Tomić 19 + Manda i duše u čistilištu
Petak, 8. rujna: Mala Gospa
7 + Anto o Vinko 19 + Stipo i + ob. Ivišić
Subota, 9. rujna
7 + Cvitko i Marija 19 BISUPIJA (misa i bdijenje). U Kninu nema mise

Ponedjeljak, 4. rujna: početak nove školske godine. Svim učenicima želimo Božji blagoslov i da tijekom ove školske godine napreduju u dobrom odgoju i obrazovanju. Također svima koji uče našu djecu (učiteljima, nastavnicima i profesorima) želimo Božji blagoslov i da njihov trud urodi dobrim plodovima.

U petak je MALA GOSPA. Mise su kao svakim radnim danom.

U subotu navečer, u Kninu nema večernje mise. Umjesto u Kninu misa će biti u Biskupiji, a poslije mise je klanjanje i blagoslov Presvetim sakramentom.

U slijedeću nedjelju, 10. rujna je proslava Naše Gospe u Biskupiji. Prema prijedlogu našega biskupa Tomislava, toga dana će u kod crkve Svete Marije u Biskupiji biti susret molitvenih grupa šibenske biskupije. Taj susret bi trebao biti tradicionalan. Ovo je dobra ideja osnivanje novih molitvenih zajednica. Te zajednice mogu biti: prosvjetni djelatnici, medicinsko osoblje, branitelji, neženje, bračni parovi itd… Kroz molitvu i razgovaranje mogu olakšati i unaprijediti svoj rad i poslanje u crkvi. Ako netko ima neku ideju, neka se javi poslije mise. Molitvene grupe su bogatstvo župe.

U slijedeću nedjelju, pošto je proslava Naše Gospe u Biskupiji, u Kninu ne će biti ni jutarnja ni večernja misa. Početak procesije i mise u Biskupiji je u 10:30 sati.

 

MOLITVA ZA MIR U SVIJETU:

Pod obranu se Tvoju utječemo, sveta Bogorodice. Ne odbij nam molbe u potrebama našim, nego nas od svih pogelji uvijek oslobodi, Djevice slavna i blagoslovljena, Gospođo naša, Posrednice naša, Zagovornice naša! Sa svojim nas Sinom pomiri, svojemu nas Sinu preporuči, svojemu nas Sinu izruči. Amen. 1x Zdravo Marijo… Kraljice mira, moli za nas!

Dijelite naš sadržaj... Bog Vas blagoslovio!