Župne obavijesti, 18 KGC (1 – 6. 8. 2022.)

Raspored svetih misa: 18 KGC (1 – 6. 8. 2022.)

Crkva Satnica Nakana
Sveti Ante 8 + Dragutin i Josip
Gospa VHKZ 9:30 Pro populo
Gospa VHKZ 19 + Snježana i Dominko Bošnjak

 

Ponedjeljak, 1. Kolovoza
7 + ob. Gašić i Šuman 19 + Marija Zlatić
Utorak, 2. Kolovoza – Gospa od Anđela
7 + Ante i Drago 19 + ob. Nikolić i Jelić
Srijeda, 3. Kolovoza
7 + ob. Jelović i Radić 19 + ob. Krešo i Barić
Četvrtak, 4. kolovoza
7 + Ivica, Ruža i + ob. Marić 19 Misa posvete crkve
Petak, 5. Kolovoza: dan pobjede, Dom.zah.i hrv.branitelja
7 + Janko i Eva 19 Za + svećenike
Subota, 6. kolovoza
7 Za + dobročinitelje samostana 19 + Mato i Jelka Anđelić

 

Danas, nedjelja u 21 sat je koncert „Salve Regina“ kod crkve GVHKZ. Na koncertu nastupaju: Iva Ljubičić, grupa Emanuel, Zvonimir Klarić i grupa Noel i domaći vis David i Gospin vis… Poželjno je da na festival povedete i djecu.

U utorak je Gospa od Anđela. U našoj župi su mise redovito ujutro i navečer. Na Visovcu su mise u 6:30, 7:30, 8:30, 10:30 i 18 sati

U četvrtak, 4. kolovoza je dan posvete crkve GVHKZ. Večernja misa je u 19 sati. Na misi će biti i sudionici KUD-ava. Naime, nakon dvije godine pauze, ponovno se održava tradicionalna smotra folklora uoči proslave „Oluje“. Poslije mise, KUD će se uputiti iz crkve prema gradskom Trgu Ante Starčevića, gdje će se u 20:30 sati održati bogati kulturno umjetnički program. Nastupit će KUD-ovi iz RH i BiH. Organizator i domaćin smotre je Hrv.kult.društvo Napredak iz Knina.

U petak, 5. kolovoza je dan Pobjede, Domovinske zahvalnosti i dan hrvatskih branitelja. Misa će biti u 11:45, a predvodit će je šibenski biskup mons. Tomislav Rogić. U srednjem redu ćemo rezervirati po tri klupe za goste, a ostali dio crkve je slobodan za sve koji će doći.

 

MOLITVA ZA I MIR U SVIJETU:

Pod obranu se Tvoju utječemo, sveta Bogorodice. Ne odbij nam molbe u potrebama našim, nego nas od svih pogelji uvijek oslobodi, Djevice slavna i blagoslovljena, Gospođo naša, Posrednice naša, Zagovornice naša! Sa svojim nas Sinom pomiri, svojemu nas Sinu preporuči, svojemu nas Sinu izruči. Amen. 1x Zdravo Marijo… Kraljice mira, moli za nas!

 

Dijelite naš sadržaj... Bog Vas blagoslovio!