Tjedan koji je pred nama je Tjedan solidarnosti s Hrvatima u BiH. Ovo je prilika da se sjetimo rana i tereta Hrvata koji su ostali živjeti u BiH. Osim što ćemo ih se sjetiti u svojim molitvama, ovaj tjedan prikupljat ćemo i financijsku pomoć koju ćemo im poslati kao znak podrške i pomoći.

 

Petak – PUT KRIŽA u 18 sati

 

Molitvena akcija „40 dana za život“ za nerođenu djecu je u tijeku. Svaki dan od 8-16 naši aktivisti pred bolnicom mole za nerođene, za one koji zagovaraju abortus i za liječnike koji čine da se obrate i da se zalažu za život od začeća do smrti.

Zaštitnik očeva je sveti Josip. U srijedu, ali i svake srijede do Cvjetnice,  moli straža sv. Josipa (od 12-16 sati). Ovim putem, molimo sve očeve, stupove i branitelje obitelji, da se uključite u molitvu za zaštitu života. Očevi, vi ste na potezu. Molim vas, ne bojte se pokazati da se zauzimate za zaštitu života nerođene djece.

 

U subotu u 10 sati u dvorani samostana sv. Ante bit će korizmena duhovna obnova za djevojke od 14 – 18 godina. Obnovu će voditi časna sestra Lidija iz samostana Lovret (Split).

 

U slijedeću nedjelju kod nas će gostovati mladići iz zajednice „Mondo nuovo“ iz Nunića.

 

  • Hodočašće u Rim, Asiz, Padovu: od 8-13

    listopada – predbilježbe možete napraviti u sakristiji poslije svetih misa.  Detalji hodočašća objavljeni su na stranicama naše župe.

Kateheze – ponedjeljak i četvrtak – poslije večernje mise

Vjeronauk u dvorani Gospine crkve:

Prvopričesnici: utorak u 10 i 16 sati

Krizmanici: četvrtak u 10, 15:45 i u 16:30

Ministranti: subora u 10

Dječji zbor: subota u 11

Repeticije u subotu u dvorani Gospine crkve:

10 sati – razredna nastava

11 sati – engleski jezik

13 sati – matematika

15 sati – hrvatski jezik

 

Ako vam se sviđa ovaj sadržaj, možete ga podijeliti.